Seafury 8.00 sloep voor grote gezelschappen


Ontdek ultiem plezier op het water met onze Seafury 800. Geniet van een onvergetelijke ervaring met vrienden of familie terwijl je de schilderachtige waterwegen van Uitgeest en omgeving verkent. Onze Seafury 800 sloep biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook een indrukwekkende audio-installatie die jouw vaaravontuur naar een hoger niveau tilt. Luister naar je favoriete deuntjes terwijl je langs schilderachtige landschappen glijdt en ontspan in stijl. Of je nu op zoek bent naar een rustige dag op het water of een feestje met vrienden, onze Seafury 800 sloepen zijn de perfecte metgezel. Met ruimte voor maar liefst 13 personen en gebruiksvriendelijke bediening, is het huren van de Seafury 800 bij ons eenvoudig en plezierig. Ervaar de vrijheid van varen en de luxe van onze Seafury 800. Reserveer vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke dag op het water!

De genoemde tarieven zijn inclusief het gebruik van de iPod/ mp3-aansluiting met ingebouwde speakers. Onder het tarievenoverzicht kun je direct de beschikbaarheid controleren van de dag dat jullie willen varen. Als de aangegeven dag nog vrij is, kun je de Seafury 8.00 direct reserveren!

Direct reserveren!
13 personen
Vermogen:33pk
Lengte: 8 meter
vanaf €325

Handig om te weten


Benodigdheden om te varen

Wanneer je de Seafury 8.00 huurt, hoef je niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Iedereen ouder dan 18 jaar mag deze sloep besturen. Neem wel een geldig legitimatiebewijs mee. Bij het huren van een sloep ga je akkoord met onze huisregels. Deze sloep is voorzien van een buiskap die je droog houdt van spatwater!

Borg betalen

Kom je de Seafury 8.00 sloep huren in Uitgeest? We vragen een borgbedrag van €250, en kan contant of per pin worden voldaan. Als je de borg per pin voldoet dan kunnen wij deze aan je retour pinnen bij terugkomst, hiervoor hebben wij dan nog een keer je pas nodig. Het retourpin bedrag staat binnen ongeveer 24 uur weer op je rekening (op weekend/feestdagen kan het iets langer duren).

Arrangementen

Maak van jullie tijd op het water een spetterend feest. Wij kunnen verschillende arrangementen (op maat) verzorgen, zodat jullie een onvergetelijke dag op het water beleven! Bekijk arrangementen

Tarieven Seafury 800


Dagdeel
Tijdstip
Tarief
Ochtend
09.30 – 13.00
€325
Middag
13.30 – 17.00
€400
Dag
09.30 – 17.00
€600
Lange dag
09.30 – 21.00
€850
Avond
17.30 – 21.00
€400

Schipper inhuren


Familiefeest op het water en wil je zorgeloos een borrel kunnen drinken? Je kunt bij ons een sloep met schipper huren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Direct contact opnemen