Het water op met onze Interboat sloep


Wie graag het avontuur zoekt en/of van een robuuste uitstraling houdt, doet er goed aan om de Interboat 22 te ontdekken. In de zeer ruim bemeten kuip kunnen maar liefst 8/9 personen een comfortabele zitplaats vinden. De 4 cilinder diesel is diep onder de vloer weggebouwd zodat het motorgeluid tot een minimum beperkt blijft. De sloep is voorzien van een koellade zodat de drankjes heerlijk koud blijven. Een vaarbewijs heb je voor de Interboat sloep niet nodig. Op aanvraag is een draagbare geluidsspeaker te reserveren, dit kost je 10 euro.

*Huisdieren zijn welkom aan boord, voor je viervoeter betaal je wel een meerpijs van €20,-

De genoemde tarieven zijn exclusief de reservering van de draagbare geluidsspeaker, waarop je een eigen iPod of mp3-speler kunt aansluiten. Onder het tarievenoverzicht controleer je de beschikbaarheid van de huursloep. Via het reserveringsformulier kun je de Interboat 22 direct huren. Vergeet niet bij de reservering aan te geven of je de geluidsspeaker wilt gebruiken!

Direct reserveren!
9 personen
Vermogen:21pk
Lengte: 6.80 meter
vanaf €200

Handig om te weten


Iedereen kan varen

Om de Interboat 22 huursloep te varen, heb je geen vaarbewijs nodig. Wel vragen we jou om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen voor de huur. Iedereen boven de 18 jaar mag varen. De sloep is voorzien van een kap waar je beschut onder kunt zitten. Je kunt de buiskap ook inklappen.

Tarieven huursloep

Voor huursloep Interboat 22 betaal je €250 borg. De borg kan contant of per pin worden voldaan. Als je de borg per pin voldoet dan kunnen wij deze aan je retour pinnen bij terugkomst, hiervoor hebben wij dan nog een keer je pas nodig. Het retourpin bedrag staat binnen ongeveer 24 uur weer op je rekening (op weekend/feestdagen kan het iets langer duren).

Spetterende arrangementen

De huursloep is een ideale boot om onderdeel uit te laten maken van een uitgebreid arrangement. Onze arrangementen op en aan het water zijn geschikt voor elk spetterend feest! Bekijk arrangementen

Tarieven Interboat 22


Dagdeel
Tijdstip
Tarief
Ochtend
09.30 – 13.00
€200
Middag
13.30 – 17.00
€250
Dag
09.30 – 17.00
€310
Lange dag
09.30 – 21.00
€445
Avond
17.30 – 21.00
€250

Zonnedek huren

Bij de Interboat sloep is het mogelijk een zonnedek bij te huren. Het huren van een zonnedek kost €20,- extra.

Met de wind in de zeilen


Liever zonder motor het water op? Wist je dat we ook zeilboten verhuren? Bekijk ons aanbod zeilboten