Het team van Sloepverhuur Uitgeest


Sloepverhuur Uitgeest bezorgt jou een ontspannen dag op het water! Op basis van onze kennis van sloepen geven wij uitgebreide instructies, zodat je met een gerust hart het water op kunt. Kom je een sloep huren en heb je vragen? Wij denken graag met je mee. Het is ons doel dat jij een heerlijke dag op het water hebt. Natuurlijk kun je ook een schipper huren, zodat je zelf niet aan het roer hoeft te staan. Onze sloepen, zeilboten en motorboten worden verhuurd onder de HISWA- voorwaarden. Dit betekent dat wij iedereen de garantie geven van onbezorgd watersportplezier!

Het team van Sloepverhuur Uitgeest bestaat uit ervaren watersportbeoefenaars. Aangezien ze zelf regelmatig als zeiler of surfer op het water te vinden zijn, weten deze jonge enthousiastelingen veel van onze boten af. Ze doen altijd hun best om jou goed het water op te helpen! Heb je vragen? Stel ze gerust. Onze medewerkers denken graag met je mee om je een heerlijke dag op het water te bezorgen!

Handig om te weten


Sloep huren?

Heb je zin om te varen op het Uitgeestermeer? Reserveer dan direct een sloep, zeilboot of motorboot! Je kunt bij ons pinnen.

Over onze locatie

Sloepverhuur Uitgeest is centraal gelegen en bereik je eenvoudig via de A9. Er is volop parkeergelegenheid naast onze verhuurlocatie!

Huisregels

Wanneer je één van onze boten huurt, ga je automatisch akkoord met de huisregels van Bootverhuur Het Uitgeestermeer.

Op zoek naar sloepverhuur én feestlocatie?


Op zoek naar sloepen voor jouw personeelsfeest? Bekijk eens onze arrangementen in combinatie met de Caribbean Bar Uitgeest of neem direct contact met ons op.

Direct contact opnemen