Maril 625 sloep verhuur


Comfortabel over het Uitgeestermeer varen? Dat kan met onze Maril sloep! De Maril 6.25 heeft een prettige zithoogte. Dit zorgt voor een aangename vaart en vergroot de veiligheid voor de kinderen die meevaren. De Maril sloep is robuust en ligt stabiel in het water. Dankzij de prettige vaareigenschappen is de sloep uitermate geschikt voor een ontspannen tour met maximaal 8 personen aan boord. Wil je graag naar eigen muziek luisteren? Reserveer dan de draagbare geluidsspeaker voor €10,- per dagdeel of dag. Geef dit wel aan op het reserveringsformulier!

*Huisdieren zijn welkom aan boord, voor je viervoeter betaal je wel een meerpijs van €20,-

Wil je op de Maril sloep jouw eigen muziek luisteren? Het tarievenoverzicht geeft de prijzen weer, inclusief de reservering van de geluidsspeakers. Check de beschikbaarheid van jouw voorkeursdatum en vergeet niet bij de reservering aan te geven of je de geluidsspeakers wilt reserveren!

Direct reserveren!
8 personen
Vermogen:21pk
Lengte: 6.25 meter
vanaf €190

Handig om te weten


varen in de Maril sloep

De Maril sloep kan door iedereen boven de 18 jaar worden bestuurd. Je hebt geen vaarbewijs nodig! Wel vragen we je om een geldig legitimatiebewijs mee te brengen naar onze verhuurlocatie. Deze sloep beschikt over een kap die je bij mooi weer gemakkelijk in kunt klappen!

Tarieven Maril 6.25

Het borgbedrag voor de Maril 6.25 bedraagt €250. De borg kan contant of per pin worden voldaan. Als je de borg per pin voldoet dan kunnen wij deze aan je retour pinnen bij terugkomst, hiervoor hebben wij dan nog een keer je pas nodig. Het retourpin bedrag staat binnen ongeveer 24 uur weer op je rekening (op weekend/feestdagen kan het iets langer duren).

Geniet van meer comfort

De Maril sloep kan onderdeel uitmaken van één van onze aangename en smakelijke arrangementen. Zo geniet van je van nog meer comfort! Arrangementen op maat zijn mogelijk. Bekijk arrangementen

Tarieven Maril 625


Dagdeel
Tijdstip
Tarief
Ochtend
09.30 – 13.00
€190
Middag
13.30 – 17.00
€210
Dag
09.30 – 17.00
€290
Lange dag
09.30 – 21.00
€415
Avond
17.30 – 21.00
€210

Combineer met een barbeque arrangement


Wil je je bedrijfsfeest of familiedag in zomerse stijl afsluiten? Bekijk de barbeque arrangementen van de Caribbean Bar Uitgeest.