Antaris sloep verhuur


Voor iedereen die van aangenaam varen houdt: de Antaris Sixty6 is de sloep waar jij naar op zoek bent! Met maximaal 10 personen geniet je van de brede sloep met een teak line uitgevoerde kuipvloer. Dankzij de breedte ligt de sloep stabiel in het water en profiteer je van veel binnenruimte. De moderne vormgeving, het steile steven en de negatieve spiegel maken de Antarix Sixty6 een opvallende verschijning op het water. De sloep biedt 10 zitplaatsen. Op aanvraag kun je voor €10 een draagbare geluidsspeaker reserveren!

*Huisdieren zijn welkom aan boord, voor je viervoeter betaal je wel een meerpijs van €20,-

De genoemde tarieven zijn inclusief de reservering van de draagbare geluidsspeaker, waarop je jouw iPod of mp3-speler kunt aansluiten. Onder het tarievenoverzicht kun je de beschikbaarheid controleren van de dag dat jullie willen varen. Via het reserveringsformulier kun je de Antaris huren. Vergeet niet bij de reservering aan te geven of je de geluidsspeaker wilt gebruiken!

Direct reserveren!
10 personen
Vermogen:28pk
Lengte: 6.60 meter
vanaf €180

Handig om te weten


Geen vaarbewijs nodig

Wil je de Antaris huren? Je hoeft niet in het bezit te zijn van een vaarbewijs. Iedereen boven de 18 jaar mag zelfstandig het water op! Neem wel een geldig legitimatiebewijs mee. De Antaris sloep is voorzien van een inklapbare buiskap.

Borgbedrag & huurprijs

Voor de Antaris Sixty6 vragen wij een borgbedrag van €250, die vooraf contant voldaan moet worden. Na goede retournering van de sloep krijg je de borg natuurlijk terug. De borg kan contant of per pin worden voldaan. Als je de borg per pin voldoet dan kunnen wij deze aan je retour pinnen bij terugkomst, hiervoor hebben wij dan nog een keer je pas nodig. Het retourpin bedrag staat binnen ongeveer 24 uur weer op je rekening (op weekend/feestdagen kan het iets langer duren).

Feestelijke arrangementen

Wil je een stapje verder gaan en van jouw dag op het water echt een feest maken? Wij bieden verschillende arrangementen (op maat), die hieraan bijdragen!

Tarieven Antaris Sixty6 huur sloep


Dagdeel
Tijdstip
Tarief
Ochtend
09.30 – 13.00
€190
Middag
13.30 – 17.00
€245
Dag
09.30 – 17.00
€345
Lange dag
09.30 – 21.00
€480
Avond
17.30 – 21.00
€245

Een zeilboot of motorboot huren?


Wist je dat we naast sloepen ook motorboten en zeilboten verhuren? Bekijk onze motorboten & zeilboten